10/03/11

Kontest Design T-Shirt KB

Assalamualaikum Dan Salam Satu Malaysia.
Kepada ahli-ahli kumpulan Kaki Blogger dijemput untuk memberikan design t-shirt Kaki Blogger.


Contoh


Design T-Shirt Kaki Blogger

Okay. Dah lama yang tunggu kan? Kali ni jom perah otak untuk designkan T-Shirt KB ni. sebabnye dah ramai yang tunggu kan. kalau event pas ni boleh la semua pakai T-Shirt ni.
syarat-syaratnye :

1.basic colour adalah hitam

2.corak tak kesah cmne nak buat.asalkan cun n tak lebih-lebih.

3.panel-panel adalah admin-admin kaki blogger. dorang akan pilih design mana paling cun dan layak di angkat sebagai T-Shirt rasmi KB

4.motto mesti pakaimoto rasmi iaitu 'we wrote, we share'

5.bila dah siap sila postkan design korang kat event ni ye. bukan kat wall KB. kang jatuh bawah lak takda admin dpt tgk Event
pemenang akan di pilih seorang sahaja, dan design pemenang akan dijadikan T-shirt rasmi KB ni. hadiah?

kalau ada masalah bleh rujuk Nurul Husna Mukhtar dan Tuan Muda Naim

jom cuba!


album design:
http://www.facebook.com/album.php?id=100000262763335&aid=48566

utk tempahan :
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_153652261358952&view=doc&id=155054934552018

4 ulasan:

Nurul Afifah berkata...

knape buat girl n guy lain2..kan elok buat sme je.. ( mcm aq ad dwet nak bli je )

Tuan Muda Naim berkata...

Sebab pompuan pakai tudung...kalau design ada kat atas..nnt kena tutup ngan tudung pulak

Nurul Afifah berkata...

ooo..

miera sepet :) berkata...

still available ke ?